Ehdot Pääkaupunkiseutu paketti

Paketti sisältää kolme yhdensuuntaista kuljetusta Pääkaupunkiseudun alueella alueella. Hinta sisältää arvonlisäveron 10%.

Pääkaupunkiseudun alueella kuljetuksien muutokset sekä peruutukset ovat tehtävissä vähintään 2 tuntia ennen numerosta 0400433555.

Kuljetukset on tilattava 8 tuntia ennen toivottua kuljetusajankohtaa sähköpostilla info@taksipalvelusimonen.net tai soittamalla 0400433555.

Kuljetukset ovat varattavissa 1-4 henkilölle. Asiakkaan on huomioitava, että mahdollisten matkatavaroiden on mahduttava sedan-malliseen henkilöautoon.

Tilaukset sisältävät 10 min odotusajan lähtö osoitteessa mutta ei poikkeamia matkalla. Mahdollisesta odotuksesta tai poikkeamista veloitetaan 1,00€/alkava minuutti. Lisäkulu maksetaan autossa suoraan kuljettajalle.

Tämän paketin kuljetuksia ei voi tilata alkamaan Helsinki-Vantaan lentokentältä. (Kuuluu vain business pakettiin)

Tämän paketin kuljetuksia on palveluntarjoajan järjestelmässä rajoitettu määrä, maksimissaan 5 kappaletta/vuorokauden jokainen tunti. Taksipalvelu Simonen Oy ilmoittaa asiakkaalle kuljetuksen varausvaiheessa, mikäli kyseinen ajankohta on loppuunmyyty eikä kuljetusta ole enää mahdollista varata kyseiselle ajankohdalle.

Voimassa 6kk tilauksesta