KALUSTO

Mercedes-Benz S 580e Lang Plug-in Hybrid 2022

  1+3hlö

Mercedes-Benz S-luokan luksusautomme takaa nautinnollisen ja rennon matkan määränpäähän. Kyseinen auto tarjoaa paljon jalkatilaa ja näytön takana, joka on käytettävissäsi koko matkan ajan. Luksusta arkeen! Kuljettajan lisäksi autoon mahtuu mukavasti kolme matkustajaa.

Mercedes-Benz V-sarja 1+6hlö

Tämä V-sarjan Mercedes-Benz tarjoaa luksusmatkan jopa kuudelle matkustajalle. Auto on miellyttävä valinta isommalle seurueelle tai mukavasta jalkatilasta nauttiville henkilöille. Auto on varustettu valkoisilla nahkaistuimilla ja tarvittaessa pöydillä, auto tarjoaa sekä ylellisyyttä että turvallisuutta.
Perheille, yrityksille, polttareihin, häihin, lentoasemalle, laivalle tai vaikka auto ja kuljettaja itsellesi koko päiväksi.

Mercedes-Benz E-sarja 1+4hlö

MB E-sarjan ajoneuvomme takaavat turvallisen ja tasaisen ajon kaikentyyppisille matkustajille. Kuljettajan lisäksi ajoneuvoihin mahtuu neljä matkustajaa. Kaikki E-sarjan automme on varustettu ruskeilla nahkaistuimilla.

Mercedes-Benz Vito 1+8hlö

Tämä Mercedes-Benz Vito tarjoaa premiumtason matkan, jopa kahdeksalle matkustajalle. Auto on miellyttävä valinta isommalle seurueelle tai vaikka Isojen esineiden kuljetukseen. Varustettu mustilla nahkaistuimilla ja isolla tavara tilalla.